Oldalak


IMÁDSÁG A SZENTHÁROMSÁGHOZ A HÍVATÁS MEGTALÁLÁSÁÉRT

Mennyei Atyám, Te születésemtől eltervezted üdvösségre vezető utamat. Kérlek, erősíts meg, hogy kitartóan keressem és megtaláljam azt az utat, amely a legrövidebb és elvezet a Mennyek Országához.

Megváltó Jézusom, kérlek légy velem minden utamon, hogy el tudjam fogadni az Atya akaratát, bármi legyen is az, ha családos, vagy ha megszentelt útra hív az Úr ezt maradéktalanul be tudjam tölteni szentségeidből erőt merítve, Veled és Érted.

Szentlélek Úristen, Te tölts el Szent Lelkeddel, hogy Általad vezérelve rátaláljak a helyes ösvényre. Bölcsesség Lelke, Erősség Lelke, Jó Tanács Lelke Te adj világosságot értelmembe és erősítsd akaratomat, hogy mindig az Atya szent Akaratához alkalmazkodjam.

Szentháromság Egy Isten, a Te szereteted éljen bennem, hogy Téged, önmagamat és embertársaimat helyesen szerethessem és ebben a földi világban megtalálhassam a helyem. Te légy erősségem, hogy ne ragaszkodjam semmihez sem Isten Akarata ellenére életemben és kiteljesedhessen életem abban a hivatásban, amely számomra a legjobb lehetőségeim, tulajdonságaim és képességeim birtokában.

Teremtő Atya, Megváltó Fiú és Vigasztaló Lélek áldalak szent tervedért életemben és áldj meg, hogy az elém kerülő lehetőségek közül azt válasszam, amelyik nem feltétlenül a legkönnyebb, de a legbiztosabb az életszentséghez vezető úton. 
 
Hiszem, hogy Te mindenkor velem vagy és átsegítesz minden nehézségen, hogy majd odaát Veled lehessek és egy örökkévalóságon át dicsőíthesselek Téged. Amen.
 
Forrás ~ Internet